Så fungerar Google-appar i Google Kids Space

I Google Kids Space kan ditt barn ladda ned vissa appar, som Chrome och Drive, medan andra, som Assistent, inte är tillgängliga.

Ange tidsgränser, blockera eller tillåta appar

Viktigt! När du ändrar inställningarna i Family Link återspeglas ändringarna i alla Googles produkter.

1. Öppna Family Link-appen Family Link på enheten.
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Appgränser.
  4. Välj den app du vill hantera.
  5. Tryck på Blockera, Ange gräns eller Tillåt alltid.

Använd Chrome och Google Sök i Google Kids Space

Du kan bestämma om du vill låta ditt barn använda Google Chrome och ställa in innehållsbegränsningar i Google Kids Space under konfigurationen eller när som helst med Family Link-appen.

Du kan även inaktivera Google Sök via Family Link eller blockera Chrome när du granskar förinstallerade appar under enhetskonfigurationen.

Om du bestämmer dig för att blockera Chrome efter konfigurationen kan du göra detta i inställningarna via Family Link.

Tips! Med hjälp av Chrome-inställningarna i Family Link kan du välja ett av följande alternativ:

• Tillåt endast godkända webbplatser
  • Tillåt webbplatser med SafeSearch
  • Tillåt alla webbplatser