Over Google-apps in Google Kids Space

In Google Kids Space kan je kind bepaalde apps gebruiken (zoals Chrome en Drive) terwijl andere apps (zoals de Assistent) niet beschikbaar zijn.

Tijdslimieten instellen en apps blokkeren of toestaan

Belangrijk: Als je de instellingen wijzigt in Family Link, worden deze wijzigingen doorgevoerd in alle Google-producten.

1. Open de Family Link-app Family Link op je apparaat.
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op App-limieten.
  4. Selecteer de app die je wilt beheren.
  5. Tik op Blokkeren, Limiet instellen of Altijd toestaan.

Chrome en Google Zoeken gebruiken in Google Kids Space

Je kunt bepalen of je kind Google Chrome mag gebruiken en contentbeperkingen instellen in Google Kids Space. Dit kan tijdens het instellen of wanneer je wilt via de Family Link-app.

Je kunt Google Zoeken ook uitzetten via Family Link of Chrome blokkeren als je de vooraf geïnstalleerde apps checkt tijdens het instellen van het apparaat.

Als je Chrome na het instellen van het apparaat wilt blokkeren, kun je dit doen via de instellingen in Family Link.

Tip: Als je de Chrome-instellingen in Family Link gebruikt, kun je een van de volgende opties selecteren:

• Alleen goedgekeurde sites toestaan
  • Sites met SafeSearch toestaan
  • Alle sites toestaan