Läs mer om YouTube och Google Kids Space

Med Google Kids Space kan ditt barn få åldersanpassat innehåll från YouTube.

Så här fungerar YouTube Kids med Google Kids Space

Google Kids Space använder YouTube Kids, en separat app avsedd för barn, för att fylla flikarna Titta och Göra. Läs mer om YouTube Kids.

När ditt barn öppnar YouTube Kids-appen gäller inställningarna för YouTube Kids på alla videor som barnet kan hitta. Videorna baseras på barnets intressen och det innehåll som föräldern väljer. När du väljer vilket innehåll som ska göras tillgängligt kan du även välja att blockera vissa videor och kanaler, ställa in tidsgränser med mera. Läs mer om inställningar och innehållsrekommendationer för YouTube Kids.

Tips! Det innehåll som ditt barn ser på flikarna Titta och Göra kan variera beroende på tillgängligheten i ditt land eller din region.

Konfigurera YouTube Kids

Du måste skapa en YouTube Kids-profil innan barnet kan se videor i Google Kids Space. Läs mer om att skapa en YouTube Kids-profil.

Viktigt! Om du inte ställer in barnets YouTube Kids-profil öppnas ett meddelande om att funktionen är blockerad på flikarna.

Konfigurera YouTube Kids

1. Öppna YouTube Kids.
  2. Tryck för att komma igång.
  3. Välj YouTube Kids eller YouTube/YouTube Music med kontroll.
  4. Tryck på Nästa.
  5. Välj en innehållsinställning följt av Välj.
  6. Välj om du vill gå igenom rundturen för föräldrainställningar.
  7. Tryck på Nästa följt av Slutför konfigurationen.

Tips! När ditt barn tittar på en video på YouTube Kids finns barnets sida kvar på YouTube Kids tills hen lämnar den. Gå tillbaka till Google Kids Space:

1. Svep uppåt från skärmens nederkant.
  2. Tryck på Tillbaka .
Konfigurera YouTube Music i ditt barns konto

Om ditt barn har åtkomst till ett kontrollerat YouTube Music-konto kan du lägga till YouTube Music-appen i Google Kids Space. När du lägger till YouTube Music hittar du det under Mina grejer.