Tips om alles te halen uit Google Kids Space

Je kunt Google Kids Space aanpassen aan de interesses van je kind.

Alles halen uit Google Kids Space

• Download de Family Link-app om Google Kids Space te beheren voor je kind.
  • Stel de tablet samen met je kind in.
  • Pas het uiterlijk en de accessoires van de avatar van je kind aan.
  • Ontdek samen de homepage.
  • Check de grap van de dag op de homepage van Google Kids Space.
    • Tip: Als je de grap hardop wilt afspelen, selecteer je de speaker .
  • Loop samen met je kind door de tabbladen van Google Kids Space: Spelen, Lezen, Kijken, Maken. Meer informatie over Google Kids Space-tabbladen
  • Voeg handmatig content toe aan Kids Space als je iets tegenkomt dat je kind leuk vindt.
  • Als je kind 8 jaar of ouder is: Voeg leeftijdsspecifieke content toe uit de Play Store. Je kunt ook content verwijderen waarvoor je kind te oud is.