Google Kids Space ‑vinkkejä

Voit auttaa lasta käyttämään Google Kids Spacea sujuvasti.

Vinkkejä Google Kids Spacen käyttöön

• Voit hallinnoida lapsen käyttökokemusta lataamalla Family Link ‐sovelluksen.
  • Ota tabletti käyttöön yhdessä lapsen kanssa.
  • Muokkaa lapsen avatarin ulkoasua ja tarvikkeita.
  • Tutustu etusivuun yhdessä lapsen kanssa.
  • Katso päivän vitsi Google Kids Spacen etusivulta.
    • Vinkki: Jos haluat, että vitsi luetaan ääneen, valitse Kaiutin .
  • Tutustu lapsen kanssa pelaamisen, lukemisen, katsomisen ja tekemisen välilehtien sisältöön. Lue lisää Google Kids Spacen välilehdistä.
  • Jos löydät lasta kiinnostavaa sisältöä, voit lisätä sen Kids Spaceen manuaalisesti.
  • Jos lapsi on vähintään 8-vuotias: Lisää ikäryhmälle sopivaa sisältöä Play Kaupasta. Voit myös poistaa sisältöä, joka on suunnattu nuoremmille lapsille.