Tips til at få den bedste oplevelse med Google Kids Space

Du kan være med til at forbedre dit barns oplevelse i Google Kids Space.

Få mest muligt ud af Google Kids Space

• Download Family Link-appen for at hjælpe med at administrere dit barns oplevelse.
  • Konfigurer tabletten sammen med dit barn.
  • Tilpas udseende og tilbehør for dit barns avatar.
  • Gå på opdagelse sammen på startside
  • Se dagens vittighed på startsiden for Google Kids Space.
    • Tip! Vælg Medhør for at få joken læst op.
  • Gennemgå hver fane i Google Kids Space: Spil, Læs, Se, Lav. Få flere oplysninger om faner i Google Kids Space.
  • Føj manuelt indhold til Kids Space, når du finder noget, som dit barn vil kunne lide.
  • Hvis dit barn er fyldt 8 år: Tilføj aldersspecifikt indhold fra Play Butik. Du har også mulighed for at fjerne indhold, der henvender sig til yngre børn i forhold til dit barn.

Relaterede ressourcer