Läs mer om annonser i Google Kids Space

Du kan välja att blockera eller tillåta appar med annonser för ditt barn i Google Kids Space.

Barnet kan se annonser i sina appar och videor i Google Kids Space. Appar i Google Kids Space måste följa gällande lagar och Googles policyer. Läs mer om familjepolicyn för Google Play

När du tar bort rekommendationer för appar med annonser kan du få annonser för appar som redan är installerade om du inte blockerar dem. Du kan granska och blockera appar med annonser när du konfigurerar enheten eller via Family Link. När du blockerar appar med annonser minskar det totala antalet tillgängliga appar.

Tips! Om du vill se videor utan betalannonser kan du prenumerera på YouTube Premium. Läs mer om annonser i YouTube Kids

Inaktivera appar med annonser och köp i appen

1. Öppna Family Link-appen Family Link på enheten.
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Kontrollerföljt av Innehållsbegränsningar.
  4. Tryck på Google Kids Space följt av Appar med annonser och köp i appen.
  5. Så här döljer du appar med annonser eller köp i appen:
    • Aktivera Dölj rekommenderade appar med annonser.
    • Aktivera Dölj rekommenderade appar med köp i appen.

Tips! Du ser inte dina köp i appen förrän du har inaktiverat funktionen.