Meer informatie over advertenties in Google Kids Space

Je kunt ervoor kiezen apps met advertenties in Google Kids Space voor je kind te blokkeren of toe te staan.

Je kind krijgt misschien advertenties in de apps en video's in Google Kids Space. Apps in Google Kids Space moeten voldoen aan de wet en aan het beleid van Google. Meer informatie over het Gezinsbeleid van Google Play

Als je aanbevelingen voor apps met advertenties verwijdert, krijg je misschien wel advertenties in apps die je al hebt geïnstalleerd, tenzij je die apps blokkeert. Je kunt checken welke apps advertenties bevatten en die blokkeren als je het apparaat instelt of via Family Link. Als je apps met advertenties blokkeert, zijn er minder apps beschikbaar.

Tip: Als je video's zonder betaalde advertenties wilt krijgen, kun je een abonnement op YouTube Premium nemen. Meer informatie over advertenties in YouTube Kids

Apps met advertenties en in-app aankopen uitzetten

1. Open de Family Link-app Family Link op je apparaat.
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Bedieningselementen en dan Contentbeperkingen.
  4. Tik op Google Kids Spaceen dan Apps met advertenties en in-app aankopen.
  5. Zo verberg je apps met advertenties of in-app aankopen:
    • Zet Aanbevolen apps met advertenties verbergen aan.
    • Zet Aanbevolen apps met in-app aankopen verbergen aan.

Tip: Je in-app aankopen worden pas weer getoond als je deze apps niet meer verbergt.