Få flere oplysninger om annoncer i Google Kids Space

Du kan vælge at blokere eller tillade apps med annoncer for dit barn i Google Kids Space.

Dit barn kan muligvis se annoncer i sine Google Kids Space-apps og -videoer. Apps i Google Kids Space skal overholde lovgivningen og Googles politikker. Få flere oplysninger om Google Plays familiepolitik

Når du fjerner anbefalinger af apps med annoncer, får du muligvis anbefalinger af apps, der allerede er installeret, medmindre du blokerer dem. Du kan gennemgå og blokere apps med annoncer under konfigurationen af enheden eller via Family Link. Når du blokerer apps med annoncer, bliver det samlede antal tilgængelige apps mindre.

Tip! Hvis du vil se videoer uden betalte annoncer, kan du abonnere på YouTube Premium. Få flere oplysninger om annoncer i YouTube Kids

Deaktiver apps med annoncer og køb i appen

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring og derefter Indholdsbegrænsninger.
  4. Tryk på Google Kids Spaceog derefter Apps med annoncer og køb i appen.
  5. Sådan skjuler du apps med annoncer eller køb i appen:
    • Aktivér Skjul anbefalede apps med annoncer.
    • Aktivér Skjul anbefalede apps med køb i appen.

Tip! Du kan ikke se dine køb i appen, før du deaktiverer funktionen til at skjule indhold.

Relaterede ressourcer