Näin Google Kids Spacen etusivu toimii

Kun lapsi avaa Google Kids Spacen, hän näkee oman etusivunsa, jossa on laadukasta sisältöä lapsille.

Google Kids Spacessa siirtyminen

Tärkeää:

• Katsomisen ja tekemisen välilehdet näkyvät vain alueilla, joilla YouTube Kids on saatavilla.
  • Lukemisen välilehti avautuu alueilla, joilla Google Play Kirjat on saatavilla.
  • Kirjat, sovellukset ja sovellusten sisällöt voivat vaihdella sen mukaan, mitä kullakin alueella on saatavilla.

Lapset voivat käyttää näytön alareunassa olevaa siirtymispalkkia ja napauttaa jotakin seuraavista kuvakkeista:

Etusivu

Pelaa

• Lapsi voi käyttää suositeltuja sovelluksia maksutta laitteelle asennettujen sovellusten lisäksi. Voit valita kunkin asennettavan sovelluksen kohdalla, voiko lapsi ladata sen ilman vanhemman suostumusta vai tarvitseeko hän luvan ennen lataamista. Vanhempien valikon kautta voit myös päästä sisältöön, joka ei sisälly Google Kids Spaceen. Katso, miten voit löytää laadukkaita sovelluksia lapsille.

Lue

• Lapset voivat käyttää ilman lisämaksua kirjoja, jotka on ostettu Google Play Kirjojen kautta tai joihin Google Kids Space on saanut julkaisijalta lisenssin.

Katso

• Lapset voivat käyttää YouTube Kidsin suositeltuja videoita. Jos haluat nähdä suositeltua Katsomiseen liittyvää sisältöä, sinun pitää luoda YouTube Kids ‐profiili.

Tee

• Lapset voivat katsoa YouTube Kidsin suositeltuja, offline-aktiviteeteista kertovia videoita. Jos haluat nähdä suositeltua Tekemiseen liittyvää sisältöä, sinun pitää luoda YouTube Kids ‐profiili.

Vinkki: Voit valita Family Link ‐sovelluksen kautta, mitä sovelluksia lapsi voi ladata.

Sisällön hakeminen Kids Space ‐korttien avulla

Lapsesi voi katsoa kortteja, joissa on faktoja ja vitsejä. Hän voi myös tehdä korteilla hakuja ja nähdä kiinnostuksen kohteisiinsa liittyviä ehdotuksia.

• Omat sovellukset: Äskettäin ladatut tai käytetyt sovellukset näkyvät täällä.
  • Päivän vitsi: Lapsesi näkee joka päivä uuden lapsille sopivan vitsin.
  • Hauskat faktat: Lapsesi voi nähdä lapsille suunnattuja faktoja, jotka tukevat hänen tiedonhaluaan ja kasvuaan.
  • Lisäsisältökortit: Näillä korteilla näkyy eri välilehtien sisältöä lapsesi kiinnostuksen kohteiden mukaan.
  • Hakuehdotukset: Kun kortissa näkyy ehdotus, lapsi voi siirtyä siihen liittyvään sisältöön napauttamalla ehdotettua aihetta.

Vinkkejä:

• Hakutuloksissa käytetään eri välilehtikategorioiden sisältöä.
  • Jos haluat kuulla kunkin asiahakukortin otsikkotekstin, vitsin tai faktan, valitse kortista Puhu .
  • Jos haluat käyttää mikrofonia, sinun pitää ottaa Googlen puhepalvelut käyttöön tabletin asetuksista (jos mahdollista).
    • Puhehaun tekeminen:
      1. Napauta Haku ja sitten Mikrofoni.
      2. Jos haluat puhua, valitse Mikrofoni .
Hahmon päivittäminen

Näin päivität lapsen hahmon:

1. Avaa Etusivu-välilehti.
  2. Napauta lapsen hahmoa vasemmalta.
  3. Voit valita hahmolle ominaisuuksia vierittämällä valikon vaihtoehtoja.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.

Vinkki: Tehtyäsi nämä vaiheet uusi hahmo näkyy etusivulla automaattisesti.

Lapsen kiinnostuksen kohteiden päivittäminen

Google Kids Space suosittelee laadukasta sisältöä lapsen valitsemien kiinnostuksen kohteiden perusteella. Koska lapsen kiinnostuksen kohteet voivat muuttua ajan mittaan, hän voi päivittää kiinnostuksen kohteitaan milloin tahansa.

1. Napauta Pelaa-, Katso-, Lue- tai Tee-välilehteä.
  2. Vieritä vasemmalle, kunnes näet Muuta kiinnostuksen kohteita ‐kohdan .
  3. Valitse lapselle mieluisat kategoriat napauttamalla kuvakkeita.
  4. Valitse Valmis.

Vinkki: Voit poistaa kategorioiden valinnan napauttamalla kuvakkeita uudelleen.