Se, hvordan startsiden for Google Kids Space fungerer

Når dit barn åbner Google Kids Space, finder barnet en tilpasset startside med en samling af kvalitetsindhold til børn.

Naviger i Google Kids Space

Vigtigt!

• Fanerne "Se" og "Lav" åbner i lande eller regioner, hvor YouTube Kids er tilgængeligt.
  • Fanen "Læs" åbnes i lande eller regioner, hvor Google Play Bøger er tilgængeligt.
  • Bøger, apps og appindhold kan afhænge af tilgængeligheden i et bestemt land eller en bestemt region.

Børn kan bruge navigationslinjen nederst på skærmen og trykke på et af disse ikoner:

Startside

• Børn kan få adgang til aktiviteter og forslag til at gå på opdagelse i Google Kids Space. De kan finde kort med lærerige fakta og jokes. De kan også bruge kortene til at foretage søgninger og få forslag, der relaterer sig til deres interesser. Se, hvordan du bruger Kids Space-kort til at finde indhold.

Spil

• Foruden de apps, der allerede er installeret på deres enheden, kan børn finde anbefalede apps uden beregning. Du kan vælge, at dit barn må downloade uden forudgående godkendelse, eller du kan kræve forældregodkendelse inden installation for hver installeret app. Du kan også gå til indhold, der ikke er en del af Google Kids Space, via en forældremenu. Se, hvordan du finder kvalitetsapps til børn.

Læs

• Børn kan finde bøger, som er købt via Google Play Bøger eller licenseret af udgivere til Google Kids Space, uden yderligere omkostninger.

Se

• Børn kan finde anbefalede videoer, der stammer fra YouTube Kids. Hvis du vil finde anbefalet indhold på fanen Se, skal du oprette en YouTube Kids-profil.

Lav

• Børn kan finde anbefalede videoer om offlineaktiviteter, som stammer fra YouTube Kids. Hvis du vil finde anbefalet indhold på fanen Se, skal du oprette en YouTube Kids-profil.

Tip! Du kan styre, hvilke apps dit barn må downloade, via Family Link-appen.

Brug Kids Space-kort til at finde indhold

Dit barn kan finde kort med lærerige fakta og jokes. De kan også bruge kortene til at foretage søgninger og få forslag, der relaterer sig til deres interesser.

• Mine apps: Apps, der for nylig er blevet downloadet eller brugt, vises her.
  • Dagens joke: Hver dag vises der en ny børnevenlig vittighed til dit barn.
  • Sjove fakta: Dit barn kan finde lærerige fakta til børn, der kan fremme deres nysgerrighed og udvikling.
  • Ekstra indholdskort: Disse fremhæver indhold fra de forskellige faner baseret på dit barns interesser.
  • Foreslåede søgninger: Når der vises et forslag på et kort, kan dit barn trykke på det foreslåede emne for at gå til indhold, der relaterer sig til det.

Tips!

• Søgeresultater bruger indhold fra forskellige fanekategorier.
  • Tryk på Oplæs på kortet for at høre titelteksten på hvert opdagelseskort eller dagens joke eller fakta.
  • Hvis du vil bruge mikrofonen, skal du aktivere Taletjenester fra Google i Indstillingerne på din tablet, hvis appen er tilgængelig.
    • Sådan søger du med din stemme:
      1. Tryk på Søg og derefter Mikrofon.
      2. Tryk på mikrofonen for at tale.
Opdater en karakter

Sådan opdaterer du dit barns karakter:

1. Gå til fanen "Startside".
  2. Tryk på barnets karakter til venstre.
  3. Rul gennem valgmulighederne i menuen for at vælge udstyr til barnets karakter.
  4. Tryk på Udfør øverst til højre.

Tip! Når du har udført disse trin, kommer den nye karakter automatisk på startskærmen.

Opdater dit barns interesser

Google Kids Space anbefaler kvalitetsindhold til dit barn baseret på de interesser, dit barn vælger. Eftersom dit barns interesser kan ændre sig med tiden, kan dit barn når som helst opdatere sine interesser.

1. Tryk på fanen Spil, Se, Læs eller Lav.
  2. Rul til venstre, indtil du finder Skift interesser .
  3. Tryk på ikonerne for at vælge kategorier, som dit barn kan lide.
  4. Tryk på Udfør.

Tip! Tryk på ikonerne igen for at fravælge kategorier.