Løs problemer med Google Kids Space

Få hjælp af producenten

Visse problemer med din tablet kan ofte bedst løses af producenten af din enhed. Hvis du har brug for hjælp til din tablet, kan du finde producenten nedenfor.

Vigtigt! Denne liste omfatter muligvis ikke alle tilgængelige producenter i din region.

Producent Hjælpeside
Lenovo Gå til supportwebsitet for Lenovo
Medion Gå til supportwebsitet for Medion
Multilaser Gå til supportwebsitet for Multilaser
Nokia Gå til supportwebsitet for Nokia
onn. Ring til: 1-888-516-2630

Løs kontoproblemer

Log ind på Google Kids Space

Via startskærmen:

1. Tryk på Google Kids Space .
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Via Indstillinger:

1. Gå til Indstillinger Indstillinger og derefter Digital balance og børnesikring.
  2. Tryk på Google Kids Space.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du tidligere har logget ind, og du ikke vil beholde dine tidligere indstillinger, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Brug tidligere indstillinger.

Deaktiver Google Kids Space på et barns enhed

Vigtigt!

• Når du deaktiverer Google Kids Space, har dit barn adgang til alle funktioner på enheden, inklusive browseren, Play Butik og alle andre installerede apps.
  • Det er kun forældre, der kan deaktivere Google Kids Space.
  • Hvis du aktiverer Google Kids Space igen med dit barns Google-konto inden for 30 dage, gendannes dit barns indstillinger. Efter 30 dage bliver dit barns indstillinger slettet, og de vil derfor skulle konfigureres på ny.
  1. Åbn Google Kids Space på barnets enhed.
  2. Tryk på forældremenuen nederst til højre.
  3. Tryk på Afslut Kids Space og derefter Deaktiver.
  4. Angiv din adgangskode på siden "Forældreadgang", og tryk på Bekræft.

Tips!

• Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at følge vejledningen på loginsiden "Forældreadgang".
  • Før du verificerer, at du er forælder, er der oplysninger om, hvilke data der gemmes, når du forlader Google Kids Space.
Find og brug forældremenuen
  1. Åbn Google Kids Space på barnets enhed.
  2. Tryk på forældremenuen nederst til højre.
    • Menuen "Til forældre" vises.
  3. Vælg en af de følgende muligheder:
  • Børnesikring: Angiv grænser for skærmtid, bloker upassende indhold, og administrer apptilladelser.
  • Frigør plads: Slet apps og data, du ikke bruger, ryd cachen, og administrer indstillinger for lagerplads.
  • Enhedsindstillinger: Skift baggrunden, indstil ringetonen, angiv lysstyrken, og slå Lokationstjenester til eller fra.
  • Tilføj flere apps: Søg efter apps i Play Butik, som du kan downloade og installere.
  • Hjælp og feedback: Få hjælp til at bruge Google Kids Space, rapportér et problem, og send feedback.
  • Privatlivspolitik: Få flere oplysninger om, hvordan Google Kids Space indsamler og bruger barnets data.
  • Afslut Kids Space: Deaktiver begrænsninger, og gendan den fulde Android-oplevelse.

Tips!

• Fortæl dit barn, at forældremenuen hjælper med at beskytte barnet selv, og at du kan besvare eventuelle spørgsmål fra dit barn.
  • Angiv realistiske grænser for skærmtid.
  • Vær konsekvent i forhold til din håndhævelse af grænserne for skærmtid.
  • Brug forældremenuen til at lære dit barn om onlinesikkerhed og ansvarlig digital aktivitet.
Skift bruger på en enhed Fjerne en Google Kids Space-konto og tilføje den igen

Fjern en Google Kids Space-konto

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Konti og derefter Google.
  3. Tryk på barnets Google-konto og derefter Fjern konto.
    • Hvis du ikke kan finde det, skal du øverst til højre trykke på Mere Mere og derefter Fjern konto.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at fjerne barnets konto.

Tilføj kontoen igen

1. Åbn appen Indstillinger på barnets enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti og derefter Tilføj konto.
  3. Log ind med den forældrekonto, der bruges til Family Link.
Løs problemer med konfiguration og login i Google Kids Space

Hvis du ikke kan logge ind med dit barns konto, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

Trin 1: Tilføj din forældrekonto

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti og derefter Tilføj konto.
  3. Log ind med den forældrekonto, du bruger til Family Link.

Trin 2: Opdater Google Play-tjenester

Følg denne vejledning for at opdatere Google Play-tjenester på dit barns Android-enhed.

Sørg for, at Google Play-tjenester er opdateret, før du går videre til trin 3.

Trin 3: Tilføj dit barns konto

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti og derefter din forældrekonto og derefter Fjern konto og derefter Tilføj konto.
  3. Log ind med dit barns konto.

Tip! Hvis der stadig er problemer med Google Kids Space:

Løs problemer med indhold

Jeg kan ikke finde Google Kids Space-appen på min nye enhed
  1. Stryg opad på enhedens startskærm.
  2. Søg efter "Kids Space"
  3. Tryk på appikonet.
  4. Følg vejledningen på skærmen
Tip! Hvis du ikke kan finde Google Kids Space på listen over apps, kan du downloade den i Play Butik.
Rapportér apps med upassende indhold

Du kan rapportere en app eller et spil for upassende indhold.

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Tilføj andet indhold og derefter Gå til Google Play.
  3. Gå til Play Butik, og åbn siden med oplysninger om appen eller spillet.
  4. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.
  5. Vælg en årsag.
  6. Tryk på Send.
Jeg kan ikke downloade apps på mit barns enhed

Hvis dit barn ikke kan downloade YouTube Kids eller andre apps på sin enhed, skal du rydde cachen og dataene for applikationerne Play Butik og Google Kids Space.

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Enhedsindstillinger og derefter Apps og notifikationer og derefter Se alle apps.
  3. Find og tryk på Google Play Butik Google Play og derefter Lagerplads og derefter Ryd cache og derefter Ryd data.
  4. Gå tilbage til listen over apps, og find og tryk på Google Kids Space .
  5. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache og derefter Ryd data.
  6. Tryk på knappen Hjem, og prøv at installere apps igen.
Sådan genindlæser, genstarter eller opdaterer du

Når du prøver at opdatere Google Play Bøger, ser du muligvis beskeden: "Børnesikringen begrænser download af dette element".

Sådan opdaterer du Google Play Bøger:

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Tilføj flere apps og derefter Gå til Google Play og derefter Profilbillede.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Tryk på Tilgængelige opdateringer under "Administrer".
  5. Søg efter "Google Play Bøger".
  6. Tryk på Opdater.
Afinstaller og geninstaller manuelt opdateringer til Play Butik

Afinstaller opdateringer til Play Butik

1. Sørg for, at du har forbindelse til et pålideligt Wi-Fi-netværk.
  2. Hold appen Google Play Butik Play Butik nede på din enheds startskærm eller appskærm.
  3. Tryk på Appoplysninger Oplysninger.
  4. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Afinstaller opdateringer.
  5. Tryk på OK, hvis du bliver spurgt, om du vil gendanne fabriksversionen af Play Butik-appen.

Tip! Sådan opdaterer du Play Butik:

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Om telefonen eller Om din tablet og derefter Android-version.
  3. Tryk på Systemopdatering til Google Play og derefter Søg efter opdatering.
    • Disse trin kan variere afhængigt af producenten af din enhed.

Hvis dette ikke virker, skal du gendanne de oprindelige fabriksindstillinger på din Android-enhed.

Opdater appen Google Kids Space i Play Butik
  1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilikonet og derefter Administrer apps og enheder. Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Tilgængelige opdateringer".
  3. Start opdateringen:
  • Hvis du vil opdatere en enkelt app, skal du søge efter og vælge den ønskede app.
  • Tryk på Opdater alle for at downloade alle tilgængelige opdateringer.

Løs problemer med enheden

Genindlæs, genstart eller opdater Play Butik i Google Kids Space

Sådan opdaterer du versionen af Google Play-tjenester:

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.

2. Tryk på Google under "Personligt".
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Hjælp og feedback.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Se i Google Play Butik.
Tryk på Opdater.
Frigør plads i hukommelsen

Hvis der næsten ikke er mere ledig plads på din enhed, skal du vælge de apps, du vil afinstallere.

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Frigør plads og derefter Gå til Google Play.
  3. Til højre skal du vælge det indhold, du vil fjerne og derefter FRIGØR [X] MB.
  4. Tryk på FRIGØR [X] MB i den notifikation, der vises, for at afinstallere de pågældende apps.
Ryd lagerpladsen på enheden

Sådan afinstallerer du apps via Google Play:

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Frigør plads.
  3. Du kan også administrere appopdateringer i Google Play ved at trykke på dit kontoikon og derefter Administrer apps og enheder.

Sådan afinstallerer du apps i Google Kids Space:

1. Hold fingeren nede på en installeret app.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Afinstaller.

Sådan fjerner du medier:

Du kan administrere medielagring ved at trykke på Mine ting øverst til højre i Google Kids Space-appen og åbne appen Files .

Tip! Frigør plads via forældremenuen.

Kontakt os

Få hjælp fra Google.