Aktivera eller inaktivera Google Kids Space

Du kan när som helst aktivera Google Kids Space igen om du tidigare hade inaktiverat Google Kids Space på barnets kompatibla Android-surfplatta.

Aktivera Google Kids Space

Från startskärmen:

1. Tryck på Google Kids Space
  2. Följ anvisningarna på skärmen.

I Inställningar:

1. Gå till Inställningar Inställningar följt av Digitalt välmående och föräldrakontroller.
  2. Tryck på Google Kids Space
  3. Följ anvisningarna på skärmen.
Tips! Om du har loggat in tidigare och du inte vill behålla dina tidigare inställningar ska du avmarkera Använd tidigare inställningar.

Inaktivera Google Kids Space

1. Tryck länge på menyn Förälder på startskärmen i Google Kids Space.
  2. Tryck på Lämna Kids Space.
  3. Verifiera att du är förälder genom att ange lösenordet till ditt Google-konto.
  4. Välj något av följande:
    • Läs den här informationsskärmen
    • Kräv föräldralösenord vid framtida inloggningar
  5. Tryck på Inaktivera.

Tips! Om du aktiverar Google Kids Space med barnets Google-konto inom 30 dagar återställs barnets inställningar. Efter 30 dagar raderas barnets inställningar och ett nytt val måste göras.