Google Kids Space aan- of uitzetten

Je kunt Google Kids Space altijd weer aanzetten als je Google Kids Space eerder hebt uitgezet op de geschikte Android-tablet van je kind.

Google Kids Space aanzetten

Op het startscherm doe je het volgende:

1. Tik op Google Kids Space .
  2. Volg de instructies op het scherm.

In de instellingen doe je het volgende:

1. Ga naar Instellingen Instellingen en dan Digitaal welzijn en ouderlijk toezicht.
  2. Tik op Google Kids Space.
  3. Volg de instructies op het scherm.
Tip: Als je eerder bent ingelogd en je eerdere instellingen niet wilt behouden, moet je Eerdere instellingen gebruiken uitzetten.

Google Kids Space uitzetten

1. Ga naar het startscherm van Google Kids Space en houd je vinger op het menu voor ouders .
  2. Tik op Kids Space sluiten.
  3. Geef het wachtwoord van je Google-account op om te bevestigen dat je de ouder bent.
  4. Kies de gewenste optie:
    • Dit informatieve scherm bekijken
    • Een wachtwoord van ouders vereisen voor toekomstige logins
  5. Tik op Uitzetten.

Tip: Als je Google Kids Space binnen 30 dagen aanzet voor het Google-account van je kind, worden de instellingen van je kind hersteld. Na 30 dagen worden de instellingen van je kind verwijderd en moet je deze opnieuw selecteren.