Exportera data från Google Påminnelser

Du kan exportera och ladda ned data från Påminnelser i Google Kalender, Google Keep och Google Assistent. Du kan ladda ned data som inte har raderats. Du kan skapa ett arkiv för att spara dina objekt eller använda data i en annan tjänst. Läs mer om hur du laddar ned data.

Om du använder ett jobb- eller skolkonto är viss data kanske inte tillgänglig för nedladdning. Om du är avancerad administratör för Google-domänen kan du ladda ned eller migrera organisationens data. Läs mer om hur du exporterar organisationens Google Workspace-data.

Exporterad data från Google Påminnelser kan omfatta:

• Namn
  • Skapad
  • Arkiverade, kommande och aktiva påminnelser
  • Utgångsdatum
  • Upprepningsinformation
  • Programmet som skapade påminnelsen, till exempel Kalender
  • Plats