Datan vieminen Google-muistutuksista

Voit viedä datasi ja ladata sen laitteellesi Google Kalenterin, Google Keepin ja Google Assistantin muistutuksista. Voit ladata datan, jota ei ole poistettu. Voit luoda tiedoillesi arkiston tai käyttää dataa toisessa palvelussa. Katso, miten voit ladata datan laitteelle.

Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä, et ehkä voi ladata osaa datasta. Jos olet Google-verkkotunnuksesi pääkäyttäjä, voit ladata tai siirtää organisaation dataa. Katso, miten voit eksportoida organisaation Google Workspace ‑datan.

Google-muistutuksista eksportoitu data voi sisältää esimerkiksi nämä tiedot:

• nimi
  • luontiaika
  • arkistoidut, tulevat ja aktiiviset muistutukset
  • viimeinen voimassaolopäivä
  • toistuvuustiedot
  • muistutuksen luonut sovellus, kuten Kalenteri
  • sijainti.