Een Keep-notitie met je gezinsgroep delen

Je kunt een notitie die je in Google Keep maakt met je gezinsgroep delen, zodat je dat niet voor elk gezinslid afzonderlijk hoeft te doen.

Keep-notities met een gezinsgroep delen

Wanneer je een gezinsgroep op Google maakt, kun je notities in Google Keep met deze gezinsgroep delen.

• Notities die met de gezinsgroep zijn gedeeld, worden aangeduid met het gezinsgroeppictogram Gezinsgroep.
  • Notities die je met de gezinsgroep deelt, kunnen door elk lid van de groep worden bewerkt of verwijderd.

Je kunt ook niet-leden van de gezinsgroep toevoegen aan notities die je met het gezin hebt gedeeld. Deze mensen kunnen dan zien dat je lid bent van een gezinsgroep en wat de naam van de gezinsbeheerder is. Gebruikt iemand een oudere Keep-app, dan is ook het willekeurige nummer zichtbaar dat Google aan de gezinsgroep heeft toegewezen. Deze nummers verdwijnen wanneer de app wordt geüpdatet.

Een notitie delen

1. Ga op je computer naar Google Keep.
  2. Open een notitie.
  3. Klik op Bijdragers Bijdrager en dan Gezinsgroep en dan Opslaan.

Meer informatie over notities, lijsten en tekeningen delen