Brug Google Keep i et dokument eller en præsentation

Du kan oprette, se og indsætte dine Google Keep-noter i et dokument eller en præsentation.

Se dine Google Keep-noter

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Vælg Keep Keep til højre.

Gem tekst eller billede som en note

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Markér den tekst eller det billede, du vil gemme som en note, og højreklik på teksten eller billedet.
  3. Klik på Gem i Keep i den menu, der vises.

Føj en note til et dokument

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Vælg Keep Keep til højre.
  3. Find den note, du vil tilføje, i sidepanelet.
  4. Klik på noten, og træk den hen til dit dokument.