Piirroksen tallentaminen muistiinpanona

Google Keepissä voit lisätä piirroksia muistiinpanoiksi. Luo piirroksia tyhjästä, lisää niitä olemassa oleviin muistiinpanoihin tai piirrä kuvien päälle.

Piirroksen luominen

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Klikkaa yläreunasta Uusi muistiinpano ja piirros​​ Muokkaa.
  3. Ala piirtää klikkaamalla ja vetämällä piirrosalueella.
  4. Jos haluat tallentaa piirroksen, klikkaa Takaisin Takaisin.
  5. Klikkaa oikeassa alanurkassa Valmis.

Jos haluat muokata piirrostasi, avaa muistiinpano ja klikkaa piirrosta.

Voit suurentaa piirtoaluetta piirtämällä näytön alareunaan ja vierittämällä ylöspäin.

Piirtotyökalujen käyttäminen
  • Valitse mikä tahansa piirtämäsi muoto klikkaamalla valintakuvaketta Valitse.
  • Poista muoto klikkaamalla pyyhekumikuvaketta pyyhekumi.
  • Piirrä ohuita viivoja klikkaamalla kynäkuvaketta Muokkaa.
  • Piirrä paksuja viivoja klikkaamalla tussikuvaketta Kirjoita.
  • Korosta kohtia värillä klikkaamalla korostuskynäkuvaketta ​korostuskynä.
  • Lisää ruudukko tai apuviivoja klikkaamalla ruudukkokuvaketta ruudukko.
  • Valitse työkalun väri tai koko siirtymällä työkaluun ja klikkaamalla alanuolta Alanuoli.
Piirroksen poistaminen
  1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Klikkaa muistiinpanoa, jossa piirros on.
  3. Poista piirros klikkaamalla Poista Poista.
Piirroksen lisääminen muistiinpanoon tai kuvaan

Piirroksen lisääminen muistiinpanoon

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Klikkaa muistiinpanoa, johon haluat lisätä piirroksen.
  3. Klikkaa alareunasta Lisää Lisää.
  4. Klikkaa Lisää piirros.
  5. Ala piirtää klikkaamalla ja vetämällä piirrosalueella.

Piirroksen lisääminen muistiinpanossa olevaan kuvaan

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Klikkaa muistiinpanoa, jossa olevaan kuvaan haluat lisätä piirroksen.
  3. Klikkaa kuvaa.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Aloita piirtäminen.
  6. Jos haluat poistaa piirroksen kuvasta, klikkaa pyyhekumikuvakkeen pyyhekumi vieressä olevaa alanuolta.