Gem en tegning som en note

Du kan tilføje tegninger som noter i Google Keep. Opret tegninger fra bunden, føj tegninger til eksisterende noter, eller tegn oven på billeder.

Opret en tegning

1. Gå til Google Keep på din computer.
  2. Klik på Ny note med tegning​​ Rediger øverst.
  3. Klik og træk i tegneområdet for at begynde at tegne.
  4. Klik på Tilbage Tilbage for at gemme tegningen.
  5. Klik på Udfør nederst til højre.

Du kan redigere din tegning ved at åbne noten og klikke på tegningen.

Du kan gøre tegneområdet større ved at trække i bunden af skærmen og rulle op.

Brug tegneværktøjerne
  • Du kan markere en form, du har tegnet, ved at klikke på Markér Vælg.
  • Du kan slette en form ved at klikke på viskelæderet viskelæder.
  • Du kan tegne tynde linjer ved at klikke på pennen Rediger.
  • Du kan tegne tykke linjer ved at klikke på tuschen Skriv.
  • Du kan fremhæve noget med farver ved at klikke på overstregningstuschen overstregningstusch.
  • Du kan tilføje gitterlinjer eller vandrette linjer ved at klikke på gitteret gitter.
  • Du kan vælge farve og størrelse på et værktøj ved at klikke på pilen Pil ned i værktøjet.
Slet din tegning
  1. Gå til Google Keep på din computer.
  2. Klik på noten med tegningen.
  3. Klik på Fjern Fjern for at slette din tegning.
Føj en tegning til en note eller et billede

Føj en tegning til en note

1. Gå til Google Keep på din computer.
  2. Klik på den note, du vil føje en tegning til.
  3. Klik på Mere Mere nederst.
  4. Klik på Tilføj tegning.
  5. Klik og træk i tegneområdet for at begynde at tegne.

Føj en tegning til et billede i en note

1. Gå til Google Keep på din computer.
  2. Klik på noten med det billede, du vil tegne på.
  3. Klik på billedet.
  4. Klik på pennen Rediger øverst til højre.
  5. Begynd at tegne.
  6. Du kan fjerne en tegning fra et billede ved at klikke på pilen ud for viskelæderet viskelæder.