Piirroksen tallentaminen muistiinpanona

Google Keepissä voit lisätä piirroksia muistiinpanoiksi. Luo piirroksia tyhjästä, lisää niitä olemassa oleviin muistiinpanoihin tai piirrä kuvien päälle.

Piirroksen luominen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonessa tai iPadissa.
  2. Napauta alaosassa Uusi piirretty muistiinpano kynä.
  3. Piirrä sormellasi.
  4. Sulje piirros napauttamalla vasemmassa yläkulmassa Takaisin Back.
Piirroksen lisääminen muistiinpanoon
  1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonessa tai iPadissa.
  2. Napauta muistiinpanoa, johon haluat lisätä piirroksen.
  3. Napauta alareunassa Lisää lisää.
  4. Napauta Piirros.
  5. Piirrä sormellasi.
Kuvaan piirtäminen
  1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonessa tai iPadissa.
  2. Luo muistiinpano ja lisää siihen kuva, jos et ole vielä tehnyt niin.
  3. Napauta muistiinpanoa, jonka kuvaan haluat piirtää.
  4. Napauta kuvaa.
  5. Napauta kynäkuvaketta kynä oikeassa yläkulmassa.
  6. Piirrä sormellasi.
  7. Voit poistaa piirroksen kuvasta napauttamalla pyyhekumia pyyhekumi ja napauttamalla sitten piirrosta.

Piirroksen muokkaaminen

Jos haluat muokata piirrostasi, avaa muistiinpano ja napauta piirrosta.

• Piirretyn muodon siirtäminen: Napauta valitse valitse, napauta piirrosta ja vedä sitä.
  • Muodon poistaminen: Napauta pyyhekumia pyyhekumi ja sen jälkeen muotoa, jonka haluat poistaa.
  • Ohuiden viivojen piirtäminen: Napauta kynää kynä.
  • Paksujen viivojen piirtäminen: Napauta tussia tussi.
  • Korostaminen: Napauta korostuskynää korostuskynä.

Jos haluat valita viivojen värin tai koon, napauta työkalua kaksi kertaa.

Piirroksen poistaminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonessa tai iPadissa.
  2. Napauta muistiinpanoa, jossa piirros on.
  3. Napauta piirrosta.
  4. Valitse oikeassa ylänurkassa Lisää Lisää.
  5. Valitse Poista.