Gem en tegning som en note

Du kan tilføje tegninger som noter i Google Keep. Opret tegninger fra bunden, føj tegninger til eksisterende noter, eller tegn oven på billeder.

Opret en tegning

1. Åbn appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Ny tegningsnote pen.
  3. Tegn med fingerspidsen.
  4. Du kan lukke tegningen ved at trykke på Tilbage Back øverst til venstre.
Føj en tegning til en note
  1. Åbn appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den note, du vil føje en tegning til.
  3. Tryk på Tilføj tilføj nederst på skærmen.
  4. Tryk på Tegning.
  5. Tegn med fingerspidsen.
Tegn på et billede
  1. Åbn appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en note og derefter føje et billede til den.
  3. Tryk på noten, der har det billede, du vil tegne på.
  4. Tryk på billedet.
  5. Tryk på pennen pen øverst til højre.
  6. Tegn med fingerspidsen.
  7. For at fjerne en tegning fra et billede skal du trykke på viskelæderet viskelæder og derefter trykke på tegningen.

Rediger din tegning

Du kan redigere din tegning ved at åbne noten og trykke på tegningen.

• Flyt den form, du har tegnet: Tryk på Markér markér, tryk på din tegning, og træk den hen til den nye placering.
  • Slet en form: Tryk på viskelæderet viskelæder, og tryk derefter på formen.
  • Tegn tynde linjer: Tryk på pennen pen.
  • Tegn tykke linjer: Tryk på tuschen tusch.
  • Fremhæv: Tryk på overstregningstuschen overstregningstusch.

Tryk to gange på et værktøj for at vælge farve eller tykkelse på de streger, du tegner.

Slet din tegning

1. Åbn appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på noten med tegningen.
  3. Tryk på tegningen.
  4. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  5. Tryk på Slet.