Een tekening als notitie opslaan

Je kunt tekeningen als notities toevoegen in Google Keep. Maak nieuwe tekeningen, voeg tekeningen toe aan bestaande notities of teken op afbeeldingen.

Een tekening maken

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op 'Nieuwe notitie met tekening' pen.
  3. Teken met de top van je vinger.
  4. Tik linksboven op Terug Back als je de tekening wilt sluiten.
Een tekening toevoegen aan een notitie
  1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie waaraan je een tekening wilt toevoegen.
  3. Tik onderaan op Toevoegen toevoegen.
  4. Tik op Tekening.
  5. Teken met de top van je vinger.
Tekenen op een afbeelding
  1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Maak een notitie en voeg er vervolgens een afbeelding aan toe (als je dat nog niet hebt gedaan).
  3. Tik op de notitie met de afbeelding waarop je wilt tekenen.
  4. Tik op de afbeelding.
  5. Tik rechtsboven op de pen pen.
  6. Teken met de top van je vinger.
  7. Tik op het gum gum en vervolgens op de tekening als je een tekening uit een afbeelding wilt verwijderen.

De tekening bewerken

Je kunt de tekening bewerken door de notitie te openen en op de tekening te tikken.

• De getekende vorm verplaatsen: tik op Selecteren selecteren, tik op de tekening en sleep deze naar de juiste plek.
  • Een vorm wissen: tik op het gum gum en vervolgens op de vorm.
  • Dunne lijnen tekenen: tik op de pen pen.
  • Dikke lijnen tekenen: tik op de markeerstift markeerstift.
  • Markeren: tik op de highlighter highlighter.

Tik twee keer op een tool om de kleur of dikte te kiezen van de lijnen die je tekent.

De tekening verwijderen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie met de tekening.
  3. Tik op de tekening.
  4. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  5. Tik op Verwijderen.