Gör bildanteckningar

Med hjälp av Keep kan du spara bilder, som ett kvitto eller konst, som anteckningar. Du kan också bifoga foton och bilder i befintliga anteckningar.

Skapa en ny bildanteckning

1. Öppna appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Längst ned till höger trycker du på Lägg till bild Redigera foto.
  3. Välj ett alternativ
    • Om du vill ta ett foto trycker du på Ta foto Ta foto.
    • Om du vill välja ett foto från biblioteket trycker du på Välj bild Välj bild.
  4. Ange text i Anteckning.
  5. Ange en titel i Titel.
  6. När du är klar trycker du på tillbaka .

Obs! Foton som tas på det här sätet läggs inte till i enhetens fotobibliotek.

Lägg till bilder i en befintlig anteckning

1. Öppna appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på en anteckning.
  3. Längst ned till vänster trycker du på Lägg till lägg till
  4. Välj ett alternativ
    • Om du vill ta ett foto trycker du på Ta foto Ta foto.
    • Om du vill välja en bild från biblioteket trycker du på Välj bild Välj bild.
  5. Om du vill lägga till ytterligare en i samma anteckning upprepar du steg 3–4.
  6. När du är klar trycker du på Tillbaka .

Ta bort bildanteckningar

Om du har lagt till en bild i anteckningen kan du ta bort den.

1. Öppna appen Google Keep Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på en anteckning.
  3. Tryck på fotot.
  4. Överst till höger på skärmen trycker du på Mer 더보기 följt av Ta bort Radera .