Gör bildanteckningar

Med hjälp av Keep kan du spara bilder, som ett kvitto eller konst, som anteckningar. Du kan också bifoga foton och bilder i befintliga anteckningar.

Skapa en ny bildanteckning

1. Öppna keep.google.com på datorn.
  2. Klicka på Ny anteckning med bild Infoga bild högst upp på sidan.
  3. Välj ett foto från datorns bibliotek.
  4. Du kan också ange en titel och text för anteckningen.
  5. När du är klar klickar du på Klar eller utanför anteckningen.

Lägg till bilder i en befintlig anteckning

1. Öppna keep.google.com på datorn.
  2. Klicka på en anteckning.
  3. Klicka på Lägg till bild Infoga bild.
  4. Välj ett foto på datorn.
  5. Om du vill lägga till ett foto till i samma anteckning upprepar du steg 3–5.
  6. När du är klar klickar du på Klar eller utanför anteckningen.

Ta bort bildanteckningar

Om du har lagt till en bild i anteckningen kan du ta bort den.

1. Öppna keep.google.com på datorn.
  2. Klicka på en anteckning.
  3. I det nedre högra hörnet av fotot klickar du på Ta bort Ta bort.