Beeldnotities maken

Met Keep kun je afbeeldingen, bijvoorbeeld facturen of illustraties, als notities opslaan. Je kunt ook foto's en afbeeldingen aan bestaande notities toevoegen.

Een nieuwe beeldnotitie maken

1. Open de Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op 'Afbeelding toevoegen' Foto bewerken.
  3. Kies de gewenste optie:
    • Tik op 'Foto maken' Foto maken als je een foto wilt maken.
    • Tik op 'Afbeelding kiezen' Afbeelding kiezen als je een foto uit je bibliotheek wilt kiezen.
  4. Geef eventueel tekst op in het tekstvak Notitie.
  5. Geef een titel op in het tekstvak Titel.
  6. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Opmerking: Foto's die je met Keep hebt gemaakt, worden niet aan de fotobibliotheek op je apparaat toegevoegd.

Afbeeldingen aan een bestaande notitie toevoegen

1. Open de Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een notitie.
  3. Tik linksonder op Toevoegen toevoegen
  4. Kies de gewenste optie:
    • Tik op 'Foto maken' Foto maken als je een foto wilt maken.
    • Tik op 'Afbeelding kiezen' Afbeelding kiezen als je een foto uit je bibliotheek wilt kiezen.
  5. Herhaal stap 3 en 4 als je nog een foto aan dezelfde notitie wilt toevoegen.
  6. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Beeldnotities verwijderen

Als je een afbeelding aan een notitie hebt toegevoegd, kun je deze ook weer verwijderen.

1. Open de Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een notitie.
  3. Tik op de foto die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer Meer.
  5. Tik op Verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen als je wordt gevraagd of je de afbeelding wilt verwijderen.