Beeldnotities maken

Met Keep kun je afbeeldingen, bijvoorbeeld facturen of illustraties, als notities opslaan. Je kunt ook foto's en afbeeldingen aan bestaande notities toevoegen.

Een nieuwe beeldnotitie maken

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik bovenaan de pagina op 'Nieuwe notitie met afbeelding' Afbeelding invoegen.
  3. Kies een foto uit de bibliotheek op je computer.
  4. Je kunt ook een titel en tekst opgeven voor je notitie.
  5. Klik op Gereed of ergens buiten de notitie als je klaar bent.

Afbeeldingen aan een bestaande notitie toevoegen

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik op een notitie.
  3. Klik op 'Afbeelding toevoegen' Afbeelding invoegen.
  4. Kies een foto op je computer.
  5. Herhaal stap 3, 4 en 5 als je nog een foto aan dezelfde notitie wilt toevoegen.
  6. Klik op Gereed of ergens buiten de notitie als je klaar bent.

Beeldnotities verwijderen

Als je een afbeelding aan een notitie hebt toegevoegd, kun je deze ook weer verwijderen.

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik op een notitie.
  3. Klik rechtsonder in de foto op Verwijderen Verwijderen.