Kuvamuistiinpanojen tekeminen

Keepin avulla voit tallentaa kuvia esimerkiksi kuiteista tai taideteoksista muistiinpanoiksi. Voit liittää kuvia myös olemassa oleviin muistiinpanoihin.

Uuden kuvamuistiinpanon luominen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Klikkaa sivun yläosasta Uusi kuvallinen muistiinpano Lisää kuva.
  3. Valitse kuva tietokoneen kirjastosta.
  4. Voit myös kirjoittaa muistiinpanolle otsikon ja tekstin.
  5. Kun olet valmis, klikkaa Valmis tai muistiinpanon ulkopuolella.

Kuvien lisääminen olemassa olevaan muistiinpanoon

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Klikkaa muistiinpanoa.
  3. Klikkaa Lisää kuva Lisää kuva.
  4. Valitse kuva tietokoneelta.
  5. Jos haluat lisätä toisen kuvan samaan muistiinpanoon, toista vaiheet 3–5.
  6. Kun olet valmis, klikkaa Valmis tai muistiinpanon ulkopuolella.

Kuvamuistiinpanojen poistaminen

Jos olet lisännyt muistiinpanoon kuvan, voit poistaa sen.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Klikkaa muistiinpanoa.
  3. Klikkaa kuvan oikeasta alakulmasta Poista Poista.