Kuvamuistiinpanojen tekeminen

Keepin avulla voit tallentaa kuvia esimerkiksi kuiteista tai taideteoksista muistiinpanoiksi. Voit liittää kuvia myös olemassa oleviin muistiinpanoihin.

Uuden kuvamuistiinpanon luominen

1. Avaa Keep‑sovellus Google Keep Android-puhelimessa tai ‑tabletissa.
  2. Napauta oikeasta alakulmasta Lisää kuva Muokkaa valokuvaa.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Ota kuva napauttamalla Ota valokuva Ota kuva.
    • Valitse kuva kirjastosta napauttamalla Valitse kuva Valitse kuva.
  4. Kirjoita tekstiä muistiinpanoon.
  5. Kirjoita otsikko otsikkoon.
  6. Kun olet valmis, napauta Takaisin Takaisin.

Huom. Keepilla otettuja kuvia ei lisätä laitteen kuvakirjastoon.

Kuvien lisääminen olemassa olevaan muistiinpanoon

1. Avaa Keep‑sovellus Google Keep Android-puhelimessa tai ‑tabletissa.
  2. Napauta muistiinpanoa.
  3. Napauta vasemmasta alakulmasta Lisää lisää
  4. Valitse jokin seuraavista:
    • Ota kuva napauttamalla Ota valokuva Ota kuva.
    • Valitse kuva kirjastosta napauttamalla Valitse kuva Valitse kuva.
  5. Jos haluat lisätä toisen kuvan samaan muistiinpanoon, toista vaiheet 3–4.
  6. Kun olet valmis, napauta Takaisin Takaisin.

Kuvamuistiinpanojen poistaminen

Jos olet lisännyt muistiinpanoon kuvan, voit poistaa sen.

1. Avaa Keep‑sovellus Google Keep Android-puhelimessa tai ‑tabletissa.
  2. Napauta muistiinpanoa.
  3. Napauta valokuvaa, jonka haluat poistaa.
  4. Napauta Lisää Lisää.
  5. Valitse Poista.
  6. Kun sinulta kysytään, haluatko poistaa kuvan, napauta Poista.