Crear notes amb imatges

Amb Keep, podeu desar imatges, com ara un rebut o una obra d'art, com a notes. També podeu adjuntar fotos i imatges a les notes existents.

Crear una nota d'imatge

1. Obre l'aplicació Keep Google Keep a l'iPhone o a l'iPad.
  2. A la part inferior dreta, toca Afegeix una imatge Edita la foto.
  3. Tria una d'aquestes opcions:
    • Toca Fes una foto Fes una foto per dur a terme aquesta acció.
    • Toca Tria una imatge Selecciona una imatge per seleccionar una foto de la biblioteca.
  4. Escriu el que vulguis a Nota.
  5. Posa nom a la nota a Títol.
  6. Quan acabis, toca Enrere .

Nota: les fotos fetes d'aquesta manera no s'afegeixen a la biblioteca de fotos del dispositiu.

Afegir imatges a una nota ja creada

1. Obre l'aplicació Keep Google Keep a l'iPhone o a l'iPad.
  2. Toca una nota.
  3. A la part inferior esquerra, toca Afegeix afegeix
  4. Tria una d'aquestes opcions:
    • Toca Fes una foto Fes una foto per dur a terme aquesta acció.
    • Toca Tria una imatge Selecciona una imatge per seleccionar-ne una de la biblioteca.
  5. Per afegir una altra imatge a la mateixa nota, repeteix els passos 3 i 4.
  6. Quan acabis, toca Enrere .

Suprimir notes amb imatges

Les imatges que s'afegeixen a una nota es poden suprimir. Segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Keep Google Keep a l'iPhone o a l'iPad.
  2. Toca una nota.
  3. Toca la foto.
  4. A la part superior dreta de la pantalla, toca Més 더보기 i després Suprimeix Delete .

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda