Skapa en lista

Du kan hålla reda på uppgifter genom att skapa en lista i Keep.

Skapa en ny lista

1. Öppna Google Keep på datorn.
  2. Klicka på Ny lista ny lista bredvid Gör en anteckning.
  3. Lägg till en rubrik och punkter på listan.
  4. Klicka på Klar.

Ändra en anteckning till en lista

1. Öppna Google Keep på datorn.
  2. Klicka på en anteckning.
  3. Klicka på Mer Mer.
  4. Klicka på Visa kryssrutor.

Ändra ordningen på listobjekt

1. Öppna Google Keep på datorn.
  2. Välj en lista.
  3. Peka på objektet du vill flytta.
  4. Klicka och håll nere på Flytta Flytta till vänster.
  5. Dra objektet dit du vill.
Ändra ordningen på nya checklisteobjekt

Du kan uppdatera inställningarna för att lägga till nya kryssrutor högst upp eller längst ned på listan.

1. Öppna Google Keep på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Inställningar uppe till höger.
  3. Under Anteckningar och listor kan du markera eller avmarkera Lägg till nya objekt längst ned.
    • Om du markerar det alternativet kan du lägga till nya kryssrutor längst ned på en lista.
    • Om du inte markerar alternativet kan du lägga till nya kryssrutor högst upp i en lista.

Gör indrag för ett listobjekt

• Öppna Google Keep på datorn.
  • Välj en lista.
  • Peka på objektet du vill göra indrag för.
  • Klicka och håll nere på Flytta Flytta till vänster.
  • Dra objektet åt höger. Ångra genom att dra det till vänster.

Obs! Du kan inte göra indrag för det första objektet i listan.