Een lijst maken

Je kunt taken bijhouden door een lijst te maken in Keep.

Een nieuwe lijst maken

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik naast 'Maak een notitie' op 'Nieuwe lijst' nieuwe lijst.
  3. Voeg een titel en items toe aan de lijst.
  4. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Meer informatie over hoe je een lijst maakt op je Wear OS-horloge.

Een notitie in een lijst veranderen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een notitie.
  3. Tik linksonder op Toevoegen toevoegen.
  4. Tik op Selectievakjes.

Lijstitems opnieuw ordenen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies een lijst.
  3. Tik links van het item dat je wilt verplaatsen op Verplaatsen Move en houd vast.
  4. Sleep het item naar de gewenste plek.

Een lijstitem laten inspringen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies een lijst.
  3. Tik links van het item dat je wilt laten inspringen op Verplaatsen Move en houd vast.
  4. Sleep het item naar rechts. Wil je de actie weer ongedaan maken, sleep het item dan naar links.

Opmerking: Je kunt het eerste item in de lijst niet laten inspringen.