Een lijst maken

Je kunt taken bijhouden door een lijst te maken in Keep.

Een nieuwe lijst maken

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik naast 'Maak een notitie' op Nieuwe lijst nieuwe lijst.
  3. Voeg een titel en items toe aan de lijst.
  4. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Meer informatie over hoe je een lijst maakt op je Wear OS-horloge, lees je hier

Een notitie in een lijst veranderen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een notitie.
  3. Tik linksonder op Toevoegen toevoegen.
  4. Tik op Selectievakjes.

Lijstitems opnieuw ordenen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies een lijst.
  3. Tik links van het item dat je wilt verplaatsen op Verplaatsen Verplaatsen en houd vast.
  4. Sleep het item naar de gewenste plek.
De volgorde van nieuwe checklist-items wijzigen

Je kunt instellingen updaten om nieuwe selectievakjes boven- of onderaan een lijst toe te voegen.

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op MenuMenu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Vink onder Weergaveopties het vakje aan of haal het vinkje weg voor Nieuwe items onderaan toevoegen.
    • Als je deze optie aanvinkt, kun je nieuwe selectievakjes onderaan een lijst toevoegen.
    • Als je deze optie niet aanvinkt, kun je nieuwe selectievakjes bovenaan een lijst toevoegen.

Een lijstitem laten inspringen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies een lijst.
  3. Tik links van het item dat je wilt laten inspringen op Verplaatsen Verplaatsen en houd vast.
  4. Sleep het item naar rechts. Wil je de actie ongedaan maken, sleep het item dan weer naar links.

Opmerking: Je kunt het eerste item in de lijst niet laten inspringen.