Listan tekeminen

Voit seurata tehtäviä luomalla listan Keepissä.

Uuden listan luominen

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Klikkaa Tee muistiinpano ‑kohdan vierestä Uusi lista uusi luettelo.
  3. Lisää otsikko ja kohteita listaan.
  4. Valitse Valmis.

Muistiinpanon muuttaminen listaksi

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Klikkaa muistiinpanoa.
  3. Klikkaa Lisää Lisää.
  4. Klikkaa Näytä valintaruudut.

Luettelokohteiden järjestäminen uudelleen

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Valitse lista.
  3. Osoita kohdetta, jonka haluat siirtää.
  4. Klikkaa vasemmalta Siirrä Siirrä ja pidä sitä painettuna.
  5. Vedä kohde haluamaasi kohtaan.
Uusien muistilistakohteiden järjestyksen muuttaminen

Voit päivittää asetuksia ja lisätä uusia valintaruutuja luettelon alkuun tai loppuun.

1. Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sittenAsetukset.
  3. "Muistiinpanot ja listat" -kohdassa voit merkitä valintaruudun "Lisää uusia kohteita loppuun" valituksi tai poistaa sen valinnan.
    • Jos merkitset valintaruudun valituksi, voit lisätä uusia valintaruutuja luettelon loppuun.
    • Jos et merkitse valintaruutua valituksi, voit lisätä uusia valintaruutuja luettelon alkuun.

Luettelokohteen sisentäminen

• Siirry tietokoneella Google Keepiin.
  • Valitse lista.
  • Osoita kohdetta, jonka haluat sisentää.
  • Klikkaa vasemmalta Siirrä Siirrä ja pidä sitä painettuna.
  • Vedä kohde oikealle. Kumoa vetämällä se vasemmalle.

Huom. Listan ensimmäistä kohtaa ei voi sisentää.