Crear una llista

Pots crear una llista a Keep per fer un seguiment de les tasques.

Crear una llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Al costat de "Crea una nota", toca Llista nova llista nova.
  3. Afegeix-hi un títol i els elements que vulguis.
  4. Quan acabis, toca la fletxa esquerra Enrere.

Obtén informació sobre com pots crear una llista al rellotge Wear OS.

Convertir una nota en una llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Toca una nota.
  3. A la part inferior esquerra, toca Afegeix afegeix.
  4. Toca Caselles de selecció.

Canviar l'ordre dels elements de la llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Tria una llista.
  3. A l'esquerra de l'element que vulguis moure, mantén premuda la icona Mou Mou.
  4. Arrossega l'element fins on vulguis.
Canviar l'ordre dels elements nous d'una llista de comprovació

Pots actualitzar la configuració perquè les caselles de selecció noves s'afegeixin al capdamunt o al capdavall d'una llista.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. A "Opcions de visualització", pots marcar o desmarcar l'opció "Afegeix els elements nous al final".
    • Si la marques, pots afegir les caselles de selecció noves al capdavall d'una llista.
    • Si no la marques, les hi pots afegir al capdamunt.

Aplicar sagnat a un element de la llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Tria una llista.
  3. A l'esquerra de l'element en què vulguis aplicar sagnat, mantén premuda la icona Mou Mou.
  4. Arrossega l'element cap a la dreta. Per desfer-ho, arrossega'l cap a l'esquerra.

Nota: no pots aplicar sagnat al primer element de la llista.