Listan tekeminen

Voit seurata tehtäviä luomalla listan Keepissä.

Uuden listan luominen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta alaosasta Uusi lista uusi luettelo.
  3. Lisää otsikko ja kohteita listaan.
  4. Kun olet valmis, valitse Takaisin Takaisin.

Muistiinpanon muuttaminen listaksi

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta muistiinpanoa.
  3. Napauta vasemmasta alakulmasta Lisää lisää.
  4. Napauta Valintaruudut.

Luettelokohteiden järjestäminen uudelleen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse lista.
  3. Kosketa pitkään Siirrä Siirrä siirrettävän kohteen vasemmalta puolelta.
  4. Vedä se haluaamasi kohtaan.
Uusien muistilistakohteiden järjestyksen muuttaminen

Voit päivittää asetuksia ja lisätä uusia valintaruutuja luettelon alkuun tai loppuun.

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta ValikkoValikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. "Näyttöasetukset"-kohdassa voit merkitä valintaruudun "Lisää uusia kohteita loppuun" valituksi tai poistaa sen valinnan.
    • Jos merkitset valintaruudun valituksi, voit lisätä uusia valintaruutuja luettelon loppuun.
    • Jos et merkitse valintaruutua valituksi, voit lisätä uusia valintaruutuja luettelon alkuun.

Luettelokohteen sisentäminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse lista.
  3. Kosketa pitkään Siirrä Siirrä sisennettävän kohteen vasemmalta puolelta.
  4. Vedä kohde oikealle. Kumoa vetämällä se vasemmalle.