Een lijst maken

Je kunt taken bijhouden door een lijst te maken in Keep.

Een nieuwe lijst maken

1. Ga op je computer naar Google Keep.
  2. Klik naast 'Maak een notitie' op 'Nieuwe lijst' nieuwe lijst.
  3. Voeg een titel en items toe aan de lijst.
  4. Klik op Gereed.

Een notitie in een lijst veranderen

1. Ga op je computer naar Google Keep.
  2. Klik op een notitie.
  3. Klik op Meer Meer.
  4. Klik op Selectievakjes weergeven.

Lijstitems opnieuw ordenen

1. Ga op je computer naar Google Keep.
  2. Kies een lijst.
  3. Plaats de muisaanwijzer op het item dat je wilt verplaatsen.
  4. Klik aan de linkerkant op Verplaatsen Verplaatsen en houd vast.
  5. Sleep het item naar de gewenste plek.
De volgorde van nieuwe checklist-items wijzigen

Je kunt instellingen updaten om nieuwe selectievakjes boven- of onderaan een lijst toe te voegen.

1. Ga op je computer naar Google Keep.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en danInstellingen.
  3. Vink onder Notities en lijsten de optie Nieuwe items onderaan toevoegen aan of uit.
    • Als je deze optie aanvinkt, kun je nieuwe selectievakjes onderaan een lijst toevoegen.
    • Als je deze optie niet aanvinkt, kun je nieuwe selectievakjes bovenaan een lijst toevoegen.

Een lijstitem laten inspringen

• Ga op je computer naar Google Keep.
  • Kies een lijst.
  • Plaats de muisaanwijzer op het item dat je wilt laten inspringen.
  • Klik aan de linkerkant op Verplaatsen Verplaatsen en houd vast.
  • Sleep het item naar rechts. Wil je de actie ongedaan maken, sleep het item dan weer naar links.

Opmerking: Je kunt het eerste item in de lijst niet laten inspringen.