Ändringslista, påminnelser och delningsinställningar

Du kan ändra följande inställningar:

• Lägga till nya objekt längst upp eller längst ned på en lista.
  • Flytta markerade objekt längst ned i en lista.
  • Ställ in standardtid för aviseringar för påminnelser.
  • Sluta få delade anteckningar.
  • Visa förhandsgranskningar av länkar i anteckningar.

Ändra inställningar

1. Besök keep.google.com på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger följt av Inställningar
  3. Ändra inställningarna i fönstret som visas:
    • Listbeteende: Du kan ändra var nya eller markerade objekt visas i dina listor.
    • Anpassa dina standardpåminnelser: Du kan ändra standardtider för påminnelser för morgon, eftermiddag och kväll.
    • Aktivera delning: Om du inaktiverar delning delas inte framtida anteckningar med dig. Du kan fortfarande dela anteckningar med andra.
    • Visa förhandsgranskningar av länkar: När du lägger till en länk i en anteckning visas en förhandsgranskning av sidan.
    • Aktivera mörkt läge: Du kan ändra bakgrunden till ett mörkt tema för att göra det lättare att läsa anteckningar på kvällen eller i svagt ljus. Läs mer om att surfa i mörkt läge.
  4. Klicka på Spara när du är klar.