Instellingen wijzigen voor lijsten, herinneringen en delen

Je kunt kiezen uit de volgende instellingen:

• Nieuwe items boven- of onderaan een lijst toevoegen.
  • Afgevinkte items onderaan een lijst plaatsen.
  • De standaardtijd waarop meldingen voor herinneringen worden weergegeven.
  • Geen gedeelde notities meer ontvangen.
  • Linkvoorbeelden in notities weergeven.
  1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik op Instellingen Instellingen.
  4. Wijzig de instellingen in het venster dat wordt geopend:
    • Lijstgedrag: Je kunt wijzigen waar nieuwe of aangevinkte items in je lijsten worden weergegeven.
    • Je standaard herinneringstijden aanpassen: Je kunt de standaard herinneringstijden voor de ochtend, middag en namiddag wijzigen.
    • Delen inschakelen: Als je delen uitschakelt, kunnen toekomstige notities niet met je worden gedeeld. Je kunt nog wel zelf notities met anderen delen.
    • Linkvoorbeelden met opmaak weergeven: Wanneer je een link naar een notitie toevoegt, wordt er een voorbeeld van de pagina weergegeven.
  5. Klik op Opslaan als je klaar bent.