Lista‑, muistutus‑ ja jakamisasetusten muuttaminen

Voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Uusien kohteiden lisääminen listan alkuun tai loppuun
  • Valittujen kohteiden siirtäminen listan loppuun
  • Muistutusilmoitusten oletusajan asettaminen
  • Jaettujen muistiinpanojen estäminen
  • Muistiinpanoissa olevien linkkien esikatselu
  1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonessa tai iPadissa.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Muuta asetuksia avautuvassa ikkunassa:
    • Luettelon toiminta: Voit valita, missä uudet tai valitut kohteet näkyvät luetteloissasi.
    • Muistutusten asetukset: Voit muuttaa muistutusten oletusaikoja aamulle, iltapäivälle ja illalle.
    • Jakaminen: Jos poistat jakamisen käytöstä, muistiinpanoja ei enää voi jakaa kanssasi. Sinä voit silti jakaa muistiinpanoja muille.
    • Avustusasetukset: Kun lisäät muistiinpanoon linkin, näet sivun esikatselun.
  5. Kun olet valmis, napauta Sulje Sulje.