Lista‑, muistutus‑ ja jakamisasetusten muuttaminen

Voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Uusien kohteiden lisääminen listan alkuun tai loppuun
  • Valittujen kohteiden siirtäminen listan loppuun
  • Muistutusilmoitusten oletusajan asettaminen
  • Jaettujen muistiinpanojen estäminen
  • Muistiinpanoissa olevien linkkien esikatselu

Muuta asetuksia

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Asetukset
  3. Muuta asetuksia avautuvassa ikkunassa:
    • Luettelon toiminta: Voit valita, missä uudet tai valitut kohteet näkyvät luetteloissasi.
    • Muistutusten oletusaikojen muokkaaminen: Voit muuttaa muistutusten oletusaikoja aamulle, iltapäivälle ja illalle.
    • Ota jakaminen käyttöön: Jos poistat jakamisen käytöstä, muistiinpanoja ei enää voi jakaa kanssasi. Sinä voit silti jakaa muistiinpanoja muille.
    • Näytä linkkien esikatselu: Kun lisäät muistiinpanoon linkin, näet sivun esikatselun.
    • Ota tumma tila käyttöön: Voit parantaa muistiinpanojen näkyvyyttä yöllä tai hämärässä valaistuksessa muuttamalla taustaksi tumman teeman. Katso, miten selaaminen toimii tummassa tilassa.
  4. Kun olet valmis, valitse Tallenna.