Canviar la configuració de les llistes, els recordatoris i les opcions per compartir

Pots canviar les opcions de configuració següents:

• Afegir elements nous a la part superior o inferior d'una llista
  • Moure els elements marcats a la part inferior d'una llista
  • Establir l'hora predeterminada de les notificacions de recordatoris
  • Deixar de rebre notes compartides
  • Veure previsualitzacions dels enllaços a les notes.
  1. Obriu l'aplicació Google Keep a l'iPhone o a l'iPad Google Keep.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració Configuració.
  4. A la finestra que es mostra, canvieu la vostra configuració:
    • Comportament de les llistes: podeu canviar on es mostren els elements nous o els marcats a les llistes.
    • Configuració dels recordatoris: podeu modificar les hores de recordatori predeterminades per al matí, la tarda i el vespre.
    • Compartir: si desactiveu les opcions per compartir, la resta d'usuaris no us podran fer arribar les notes que creïn en el futur, però podreu compartir notes amb les persones que trieu.
    • Configuració d'assistència: quan afegiu un enllaç a una nota, veureu una visualització prèvia de la pàgina.
  5. Quan hàgiu acabat, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats