Canviar la configuració de les llistes, els recordatoris i les opcions per compartir

Pots canviar les opcions de configuració següents:

• Afegir elements nous a la part superior o inferior d'una llista
  • Moure els elements marcats a la part inferior d'una llista
  • Establir l'hora predeterminada de les notificacions de recordatoris
  • Deixar de rebre notes compartides
  • Veure previsualitzacions dels enllaços a les notes.

Canviar la configuració

1. Obre l'aplicació Google Keep Keep al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. A la finestra que es mostra, canvia la configuració:
    • Comportament de les llistes: pots canviar com es mostren els elements nous i els marcats a les llistes.
    • Configuració dels recordatoris: pots modificar les hores de recordatori predeterminades per al matí, la tarda i el vespre.
    • Compartir: si desactives les opcions per compartir, la resta d'usuaris no et podran fer arribar les notes que creïn en el futur, però podràs compartir notes amb les persones que triïs.
    • Mostra previsualitzacions avançades d'enllaços: quan afegeixis un enllaç a una nota, veuràs una visualització prèvia de la pàgina.
    • Activa el mode fosc: pots canviar el fons de pantalla al tema fosc per millorar la visibilitat de les notes a la nit o quan hi ha poca llum.
  4. Quan acabis, toca Enrere Enrere.

Articles relacionats