Canviar la configuració de les llistes, dels recordatoris i de compartició

Podeu canviar les opcions de configuració següents:

• Afegir elements nous a la part superior o inferior d'una llista.
  • Moure els elements marcats a la part inferior d'una llista.
  • Establir l'hora predeterminada de les notificacions de recordatoris.
  • Deixar de rebre notes compartides.
  • Mostrar previsualitzacions dels enllaços a les notes.

Canviar la configuració

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Keep Keep.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. A la finestra que apareix, canvia la configuració:
    • Comportament de les llistes: pots canviar com es mostren els elements nous i els marcats a les llistes.
    • Configuració dels recordatoris: pots modificar les hores de recordatori predeterminades per al matí, la tarda i el vespre.
    • Compartició: si desactives les opcions per compartir, la resta d'usuaris no et podran fer arribar les notes que creïn en el futur, però podràs compartir notes amb les persones que triïs.
    • Mostra previsualitzacions avançades d'enllaços: quan afegeixis un enllaç a una nota, veuràs una visualització prèvia de la pàgina.
  4. Quan acabis, toca Enrere Enrere.

Important: el tema fosc està disponible per a Keep, però segueix la configuració del sistema a Android 10. Als sistemes anteriors a aquesta versió, la configuració es controla a l'aplicació Keep. Obtén més informació sobre la configuració de la pantalla a Android.