Skicka en Keep-anteckning till en annan app

Du kan skicka dina anteckningar till andra appar som Gmail eller Drive. På så sätt behöver du inte kopiera dem själv.

1. Öppna appen Google Keep Google Keep på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på en anteckning som du vill skicka.
  3. I det nedre högra hörnet trycker du på Åtgärd åtgärd-meny.
  4. Tryck på Skicka Dela.
  5. Välj ett alternativ:
    • Om du vill kopiera anteckningen som ett Google Dokument trycker du på Kopiera till Google Dokument.
    • Annars trycker du på Skicka via andra appar. Välj en app för att kopiera anteckningens innehållsinfo.

Tips! Du kan redigera anteckningen i appen som du väljer.