Keep-muistiinpanon lähettäminen toiseen sovellukseen

Voit lähettää muistiinpanoja muihin sovelluksiin, kuten Gmailiin tai Driveen. Näin sinun ei tarvitse kopioida niitä itse.

1. Avaa Keep‑sovellus Google Keep Android-puhelimessa tai ‑tabletissa.
  2. Napauta lähetettävää muistiinpanoa.
  3. Napauta oikeasta alakulmasta Toiminto Toimintovalikko.
  4. Napauta Lähetä Jaa.
  5. Valitse vaihtoehto:
    • Jos haluat kopioida muistiinpanon Google-dokumentiksi, napauta Kopioi Google Docsiin.
    • Napauta muussa tapauksessa Lähetä muiden sovellusten kautta. Valitse sovellus, johon muistiinpanon sisältö kopioidaan.

Vinkki: Voit myös muokata muistiinpanoa valitsemassasi sovelluksessa.