Konfigurer påminnelser for notater

Du kan få påminnelser om notatene dine på bestemte tidspunkt eller når du kommer til bestemte steder.

1. Gå til keep.google.com på datamaskinen din.
  2. Klikk på et notat.
  3. Nederst til venstre klikker du på Minn meg på dette Minn meg på det
  4. Du kan angi at påminnelsene skal utløses på bestemte tidspunkt eller steder:
    • Tidspåminnelse: Klikk på et av standardtidspunktene, eller klikk på Velg dato og tid Pick a date and time. Du kan også angi at påminnelsen skal gjentas.
    • Stedspåminnelse: Klikk på Velg sted Pick a place. Skriv deretter inn navnet eller adressen. Du må gi Keep tilgang til posisjonen din.
  5. For å lukke notatet, klikk på Ferdig eller klikk utenfor notatet.

For å endre påminnelsen din, klikk på påminnelsens tid eller sted nederst i notatet.

Tips: For å slette en påminnelse, klikk på Slett påminnelse Delete reminder nederst til høyre.

Se kommende påminnelser

1. Gå til keep.google.com på datamaskinen din.
  2. Øverst til venstre i Keep klikker du på menyen Meny etterfulgt av Påminnelser.
  3. Du ser alle notater med kommende påminnelser.

Se påminnelser som ikke er tilknyttet notater

Noen påminnelser er kanskje tilknyttet notater lenger. Du kan se og administrere disse påminnelsene.

1. Gå til keep.google.com.
  2. Øverst til venstre i Keep klikker du på menyen Meny etterfulgt av Påminnelser.
  3. Du ser et varsel  øverst.
  4. Klikk på Gjennomgå for å se påminnelsene som ikke er tilknyttet notater.
  5. Du kan lukke varselet eller slette én eller flere av påminnelsene uten notater.

Endre standardtidspunktene for påminnelser

Du kan endre de forhåndsinnstilte påminnelsestidspunktene for «Morgen», «Ettermiddag» og «Kveld». Finn ut hvordan du endrer standardtidspunktene for påminnelser.