Arkivera anteckningar och listor

När du är klar med en anteckning i Keep kan du lagra eller radera den.

Arkivera en anteckning

1. Öppna Keep Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på anteckningen du vill arkivera.
  3. I det övre högra hörnet trycker du på Arkivera Arkivera.

Tips! Om du vill arkivera flera anteckningar samtidigt trycker du länge på dem på Keep-startskärmen och trycker på Arkiv Arkivera.

Ta bort en anteckning

1. Öppna Keep Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på anteckningen som du vill ta bort.
  3. Nere till höger trycker du på Åtgärd Åtgärdsmeny följt av Radera Radera. Borttagna anteckningar tas också bort för alla som du har delat dem med.

Tips! Om du vill radera flera anteckningar samtidigt trycker du länge på varje anteckning på Keep-startskärmen och trycker sedan på Mer Mer följt av Radera Radera.

Ta bort anteckningar ur arkivet

1. Öppna Keep Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Arkivera Arkivera.
  3. Tryck på en anteckning för att öppna den.
  4. Tryck på Ångra arkivering Ångra arkivering.

Återställ borttagna anteckningar

När du har raderat en anteckning har du sju dagar på dig att återställa den.

1. Öppna Keep Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Uppe till vänster trycker du på Meny Meny följt av Papperskorgen Papperskorgen.
  3. Tryck på en anteckning för att öppna den.
  4. Om du vill flytta en anteckning från papperskorgen öppnar du den och trycker på Åtgärd Åtgärdsmeny följt av Återställ.

Tömma papperskorgen

Du kan också tömma papperskorgen när som helst. Detta raderar alla anteckningar i papperskorgen permanent.

1. Öppna Keep Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Uppe till vänster trycker du på Meny Meny följt av Papperskorgen Papperskorgen.
  3. Tryck på Töm papperskorgen.