Arkivera anteckningar och listor

När du är klar med en anteckning i Keep kan du lagra eller radera den.

Arkivera en anteckning

1. På datorn öppnar du https://keep.google.com/.
  2. Håll muspekaren över den anteckning som du vill arkivera.
  3. Längst ned i anteckningen klickar du på Arkiv Arkivera.

Tips! Om du vill arkivera flera anteckningar samtidigt håller du muspekaren över och markerar varje anteckning. Klicka sedan på Arkiv Arkivera.

Ta bort en anteckning

1. På datorn öppnar du https://keep.google.com/.
  2. Håll muspekaren över anteckningen som du vill ta bort.
  3. Längst ned i anteckningen klickar du på Mer Mer följt av Ta bort anteckning. Borttagna anteckningar tas också bort för alla som du har delat dem med.

Tips! Om du vill ta bort flera anteckningar samtidigt håller du muspekaren över var och en och klickar sedan på Mer Mer följt av Ta bort anteckningar.

Ta bort anteckningar ur arkivet

1. På datorn öppnar du https://keep.google.com/.
  2. I det övre vänstra hörnet klickar du på Meny Meny följt avArkiv Arkivera .
  3. Klicka på en anteckning för att öppna den.
  4. Klicka på Hämta från arkiv Ångra arkivering.

Återställ borttagna anteckningar

När du har raderat en anteckning har du sju dagar på dig att återställa den.

1. På datorn öppnar du https://keep.google.com/.
  2. I det övre vänstra hörnet klickar du på Meny Meny följt av Papperskorgen Papperskorgen.
  3. Klicka på en anteckning för att öppna den.
  4. Om du vill flytta en anteckning från papperskorgen öppnar du den och klickar på Mer Mer följt av Återställ.

Tömma papperskorgen

Du kan också tömma papperskorgen när som helst. Detta raderar alla anteckningar i papperskorgen permanent.

1. På datorn öppnar du https://keep.google.com/.
  2. I det övre vänstra hörnet klickar du på Meny Meny följt av Papperskorgen Papperskorgen.
  3. Klicka på Töm papperskorgen.