Arkivér notater og lister

Når du er ferdig med et notat i Keep, kan du lagre eller slette det.

Arkiver et notat

1. Åpne Keep Keep på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på notatet du vil arkivere.
  3. Trykk på Arkivér Arkivér øverst til høyre.

Tips: For å arkivere flere notater samtidig, trykk og hold på dem på startskjermen i Keep, og trykk deretter på Arkivér Arkivér.

Slett et notat

1. Åpne Keep Keep på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på notatet du vil slette.
  3. Nederst til høyre trykker du på Handling Handlingsmeny og så Slett Slett. Når du sletter notater, blir de også slettet for alle du har delt dem med.

Tips: For å slette flere notater samtidig, trykk og hold på hvert av notatene inne på startskjermen i Keep, og trykk på Mer Mer og så Slett Slett.

Ta notater ut av arkivet

1. Åpne Keep Keep på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Arkivér Arkivér.
  3. Trykk på et notat for å åpne det.
  4. Trykk på Hent fra arkivet Hent fra arkivet.

Gjenopprett slettede notater

Når du har slettet et notat, kan du gjenopprette det innen sju dager.

1. Åpne Keep Keep på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Papirkurv Papirkurv.
  3. Trykk på et notat for å åpne det.
  4. For å flytte et notat ut av papirkurven, åpne det og trykk på Handling Handlingsmeny og så Gjenopprett.

Tøm papirkurven

Du kan også tømme papirkurven når som helst. Da blir alle notater i papirkurven slettet for godt.

1. Åpne Keep Keep på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Papirkurv Papirkurv.
  3. Trykk på Tøm papirkurven.